Waar wil je iets over weten?

Over het 100Dagenfeest

Waar en wanneer is het 100Dagenfeest?
Het 100Dagenfeest vindt plaats op 12 december 2019 in Club Now&Wow Rotterdam. Club Now&Wow is gevestigd in de Maassilo.

Wat zijn de openingstijden? Het 100Dagenfeest begint om 22:00 en is klaar om 05:00. Let op! De deuren sluiten om 01:00.

Wat is de minimumleeftijd voor het 100Dagenfeest?
Je bent welkom als je minimaal 16 jaar bent.

Voor wie is het 100Dagenfeest? 
Het 100Dagenfeest is voor alle studenten van de Hogeschool Inholland Rotterdam met een geldige collegekaart. Dit betekent dus dat het feest toegangelijk is voor alle leerjaren.

Mag je een introducé meenemen naar het 100Dagenfeest? 
Ja, dat mag. Per student mag je één introducé meenemen. Een introducé heeft een ticket nodig én moet tegelijkertijd met een student mee naar binnen. Er wordt aan de deur gecontroleerd op een geldige collegekaart en een geldig ticket.

Wat moet je meenemen om binnen te komen? Je dient je toegangskaartje, geldige collegekaart 2019/2020 en identiteitskaart mee te nemen. Als je slim bent, neem je natuurlijk ook een portomonnee mee én vergeet je je introducé niet ;).

Tickets

Waar kan ik een kaartje kopen voor het 100Dagenfeest? Een kaartje kan je kopen op deze website in de ticketshop. Wanneer je een kaartje koopt in deze ticketshop kunnen wij je garanderen dat je binnenkomt.

Je kan ook een kaartje kopen in het Atrium (bij de kantine). Hier staat een verkooppunt, waar je op een laptop een ticket kan bestellen. Let op! Dit is ook online verkoop. Het is niet mogelijk om contant te betalen of te pinnen.

Wat is de prijs van een ticket? Een Earlybird ticket voor het 100Dagenfeest kost €12,50 excl. servicekosten. Een normaal kaartje kost €14,00 excl. servicekosten. Kom je met een groep? Bestel dan een groepsticket voor 5 personen, deze tickets kosten €13,00 excl. servicekosten.

Heeft een introducé een kaartje nodig? Ja, een introduce heeft een kaartje nodig. Dit zijn dezelfde kaartjes als voor studenten. Echter dient een introducé tegelijkertijd met een student binnen te komen. Hier wordt op gecontroleerd bij de ingang. Een introducé kan dus niet alleen naar binnen.

Kan je meerdere kaarten tegelijkertijd kopen? Ja, dat is mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld voor je klasgenoten ook meteen bestellen! Het is mogelijk om tot 15 kaarten tegelijkertijd te bestellen.

Hoe ontvang ik mijn ticket? Je ticket krijg je toegestuurd op je e-mailadres. Tijdens het betaalproces dien je je e-mailadres in te voeren. Naar dit e-mailadres wordt het ticket gestuurd. Je ticket wordt bij de ingang vanaf je telefoon gescand. Je hoeft het ticket niet geprint mee te nemen, denk aan de bomen! Zorg dat je helderheid hoog staat bij het scannen.

Zijn er speciale prijzen voor grote groepen?
Wanneer je met een groep groter dan 25 personen wilt komen, bijvoorbeeld de hele klas, kan je contact opnemen met ons. Wij kijken dan wat we voor jullie kunnen betekenen!

Ik ben mijn ticket kwijt/verloren, wat nu? Geen probleem, blijf vooral kalm ;). Je kan hier opnieuw je ticket aanvragen. Hiervoor heb je je bankafschrijving nodig.

Over de locatie

Hoe kan ik betalen in Now&Wow Club? Je kan betalen door middel van muntjes. Bij de ingang kan je deze muntjes kopen, die de hele avond geldig zijn. Je kan muntjes zowel contant betalen als pinnen.

Zijn de toiletten betaald? Nee, je kan gewoon gratis naar de toilet! 

Zijn er lockers aanwezig? Ja, op locatie zijn er lockers aanwezig. Hier dient een kleine vergoeding en borg voor betaald te worden.

Mag je naar buiten en daarna weer naar binnen? Nee, dit mag helaas niet. Wanneer je buiten bent, kan je niet terug naar binnen.

Wat mag je meenemen naar binnen? Alle regels zijn terug te vinden in de huisregels.

Bereikbaarheid van de locatie

Wat is het navigatieadres van Club Now&Wow? Het adres van Club Now&Wow is Maashaven Zuidzijde 1-2. Echter is hier weinig parkeergelegenheid. Je kan het beste parkeren langs de weg van Maashaven Oostzijde. Vergeet dan niet om je parkeermeter aan te zetten.

Hoe is Club Now&Wow bereikbaar met het Openbaar Vervoer? Wanneer je met het Openbaar Vervoer komt kun je het beste uitstappen bij metrostation ‘Maashaven’, vanaf hier is het ongeveer 1 minuut lopen naar de locatie. De metro’s rijden tot ongeveer 01:00 en gaan weer rijden vanaf ongeveer 05:20. Zo hoef je niet lang te wachten.

Zijn er taxi’s beschikbaar op de locatie? Ja ’s avonds zijn er taxi’s van de Rotterdamse Taxi Centrale beschikbaar. Zij kunnen je naar huis brengen wanneer het Openbaar Vervoer nog niet rijdt.

Faciliteiten

Mag je binnen roken? Nee, het is niet toegestaan om in de zaal te roken, dit geldt ook voor vapers en e-sigaretten. Hier wordt ook streng op gecontroleerd. Je mag wel roken in de daarvoor bestemde rokersruimte.

Is er een EHBO aanwezig? Uiteraard is er een EHBO-post. Wanneer er iets aan de hand is, kan je contact opnemen met een beveiliger of iemand van de organisatie. Zij brengen je naar de EHBO-post.

Zijn er sigaretten verkrijgbaar? Ja, binnen de locatie kan je sigaretten kopen.

Foto’s en beeldvorming

Worden er foto’s gemaakt? Tijdens het 100Dagenfeest worden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Deze foto’s verschijnen na afloop van het evenement op de Facebookpagina 100Days.

Wordt er gefilmd? Ja, er wordt gefilmd tijdens het evenement. Bij betreding van de locatie geef je automatisch toestemming om in beeld te komen. Het beeldmateriaal wordt gebruikt voor o.a. een aftermovie en het beeldmateriaal kan verschijnen op verschillende social media kanalen van Hogeschool Inholland.